Het complete Handboek voor alle fans van Ruler Quilten

Ligt dit mooie boek over Ruler Quilten straks ook op jou salon tafel? Lekker met de beentjes omhoog en lezen maar! Of misschien gebruik je alle tips liever direct naast je naaimachine. Vaak heb ik de vraag gekregen, Babette kan ik jou boek ook als echt boek bestellen? Nu na alles uitgezocht te hebben wordt ook dat mogelijk. Diegenen die het boek al hebben denken misschien, als ik dat had geweten, had ik het echte boek besteld, voor deze mensen heb ik iets speciaals bedacht! Dus allemaal even verder lezen hoor!!

HET WAS AL SPANNEND OM HET E-BOOK RULER QUILTEN UIT TE GEVEN, MAAR EEN ECHT BOEK. JEETJE DAT IS MIJ EEN POTJE SPANNEND.

De komende tijd zal ik heb boek klaar gaan maken om als boek uit te geven, dat betekend dat ik de bladzijdes goed moet zetten, de aanklikbare links zichtbaar moet maken, zodat de lezer het kan op zoeken op internet enz, enz. Mijn gok is dat het boek rond 15 december uitkomt en verzonden zal worden. Net voor de kerst nog 😉

Het leuke is dat in die periode iedereen het boek al kan bestellen en mee kan doen aan de Give-Away!!!

Ik heb bedacht dat het leuk is om één van jullie te verrassen met een waardebon van € 20,– te besteden in mijn webshop. Als je mee wil doen aan deze actie, stuur je mij een berichtje met je ordernummer of een screenshot van je bestelling, met als onderwerp de mededeling dat je mee wil doen met Pre-Order Ruler boek Give-Away. Op 15 december zal ik de gelukkige winnaar trekken!

IK HEB HET E-BOOK AL, ALS IK HAD GEWETEN DAT HET BOEK OOK ZO SNEL UIT ZOU KOMEN DAN HAD IK EVEN GEWACHT

Ik kan helemaal begrijpen dat je het zonde vindt om beide boeken te hebben, maar daar heb ik wat voor jullie op bedacht!!! Al kan je het ene boek lekker lezen op je tablet onderweg of zelfs op vakantie en het andere naast je naaimachine leggen of voor het grijpen in je quiltboekenkast. Toch wil ik jullie voor jullie iets speciaals doen.

Heb jij het E-book al, dan kan je mij een berichtje sturen met daarin je bestelbevestiging of een betaalbewijsje. Het bestellen van het boek en met kortingscode heb ik vanmorgen mogelijk gemaakt op de site. Stuur mij dus het aankoopbewijs, dan stuur ik jou je eigen kortingscode om het boek met 25% korting aan te schaffen. Deze korting geldt tot en met 15 december 2021. BESTEL HET BOEK VIA DEZE LINK

Voor nu Quilty Greets, Babette.