Babette quilt workshop

Daar ben ik dan met mijn eerste quilt blogje op mijn nieuwe site.  Jeetje het heeft echt wel wat voeten in de aarde hoor. Ik moet zoveel leren, maar ik moet heel eerlijk toegeven dat ik het ook echt leuk vind. Al zie ik er soms met bergen tegenop, ik denk dan eerst, ohw dat doe ik eventjes, om er dan weer achter te komen dat het stapje dat ik wil nemen eigenlijk weer een halve marathon is. Veel is er nieuw aan de programma’s voor de site waar ik mee werk, dus dan is het te schrijven blogje niet even in een uurtje gedaan, maar ben je er een uur of 4 of zelfs langer mee bezig, maar zoals ik al zei ik vind het wel leuk om het te leren en aangezien ik het uiteindelijk allemaal snap, maakt het mij ook enorm trots dat ik het allemaal zelf kan, met af en toe hulp van mijn zoon.

ZOALS IK AL AANGAF IN DE TITEL IS ER VEEL ANDER QUILTERIGS

Sinds 16 augustus huur ik een ruimte in Hengelo (Ov.) waar ik quiltlessen kan geven. Eerst moet de ruimte ‘quilt’ klaar gemaakt worden. En ook hier als ik denk, ik heb alles of alles is klaar dan is het niet zo en blijkt er nog veel meer te moeten gebeuren. Niet alleen gebeuren, maar ook gekocht worden. Mijn doel is om mijn lessen een ervaring te laten zijn voor de cursisten. Lekker een ochtend of een dagje uit. Even tijd voor jezelf om wat te leren en daarbij lekker te genieten van iets wat ik in mijn thuiskeuken heb gebrouwd, HAHA! 
Ik krijg al gelijk weer ideeĆ«n van wat ik jullie voor kan schotelen šŸ¤— Maar toch even een voorbeeldje, want ik moet lachen om mijzelf dat ik dan pas later aan alles denk. Ik plande een soepje voor mijn eerste les en dat ik dan pas later denk, o ja ik heb nodig, soeplepels, opscheplepel, magnetron enz. Maar dat is niet erg, alles was er en op tijd, maar als je het echt vergeet is het lastig opwarmen, opscheppen of eten šŸ˜‰

Lunch bij quilt workshop
Deze mooie schalen, soepkommen en bijbehorende bekers gevonden. Helemaal in de stijl die ik zocht šŸ„°

DE OPEN DAGEN ZIJN INMIDDELS GEWEEST, DUS NU ZIJN DE QUILT CURSUSSEN EN WORKSHOPS BEGONNEN

Afgelopen vrijdag had ik mijn eerste workshop machine quilten voor beginners in het atelier. Het was lesgeven als vanouds maar dan in mijn eigen atelieršŸ„°. Echt mijn eigen plekje en dat is best bijzonder! 
De workshop ging lekker, grappig te bedenken dat ik die workshop de afgelopen jaren door Corona eigenlijk niet gegeven heb en dat al die informatie die ik in mijn hoofd heb, er als een soort van vloeibaar uit stroomt. Hieronder even wat foto’s om jullie nog even mee te nemen naar deze gezellige leerzame dag.

GROEIENDE CORONA

CIJFERS…

Nog even voor jullie, ik hou rekening met de geldende Corona voorschriften. In mijn atelier is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden en is desinfecterende gel aanwezig voor wie even de handen schoon wil maken.

Voor nu Quilty Greets en een heel fijn weekend gewenst, Babette.