Ga er dus maar even lekker voor zitten 🙂

Babette van Hattem
Even lekker op de bank

Heerlijk er even voor gaan zitten, als ik niet in mijn kantoortje allerlei quilt dingen aan het regelen ben voor mijn quilt lesatelier, word ik al snel dan bevolkt door een van de katten uit ons huishouden. Altijd leuk om te zien hoe dat bij een ander gaat, toch?

EN NU GAAN WE WEER LEKKER DOOR MET WOL BORDUREN

Het voorbeeld voor de workshop van 16 februari is bijna klaar, ik vind dit zo’n heerlijke en ontspannende techniek. Kortom, je kiest voor een basis, cirkels, bloemen, vogels, bladeren of een ander onderwerp. Dit ga je vervolgens versieren met allerlei borduursteken in Cotton PerlĂ© garen, wol of rayon garen. Het meest vaak wordt er dikte 3, 5 of 8 gebruikt, maar dunner kan ook.

Voor de workshop heb ik ervoor gekozen om van een bloem uit te gaan, je krijgt de keuze uit 5 soorten, maar als je liever cirkels maakt, kan dat ook. De workshop wordt een 2e keer aangeboden op 15 april. Wil je extra informatie of je inschrijven voor deze dag, dan kan dat hier: Workshop Wol Borduren

ER IS NATUURLIJK MEER TE QUILTEN IN MIJN LES ATELIER

Bijvoorbeeld met een van de cursussen. Er is van alles mogelijk dit voorjaar. Volgende week woensdag gaat de cursus Machinaal Quilten van A tot Z weer van start en daar zijn nog plekjes voor vrij. Tijdelijk heeft deze cursus 1 gratis ochtend en de 2-uurs les, wordt als cadeau een hele dag workshop!
Hier vind je de cursus: Cursus Machinaal Quilten van A tot Z

Cursus Machinaal Quilten
Cursus Machinaal Quilten van A tot Z

MAAR NOG MEER LEUKS, LAURA STRATING KOMT BIJ MIJ LESGEVEN MET HAAR CURSUS BALTIMORE APPLICATIE

Baltimore Album Quilt
Laura Strating-Janssens – Baltimore Applicatie

Lees op de site alle ins en outs van deze bijzondere cursus! Baltimore Quilt: vervolgcursus hand applicatie

Het gehele overzicht staat hier:

Les agenda quilten borduren Babette van Hattem
Les agenda quilten en borduren voorjaar 2022

EN NOG DIT, MIJN HANDBOEK VOOR ALLE FANS VAN RULER QUILTEN IS UIT!!! IK BEN ER BEST TROTS OP

Boek Ruler Quilten

Wil je het boek van binnen bekijken, dan kan dat via deze link: Instagram filmpje boek Ruler Quilten
Als het goed is, hoef je daarvoor geen account te hebben. Jammer genoeg is het filmpje te groot en kan ik het hier dus niet uploaden.

Inmiddels zijn er alweer 70 exemplaren verkocht en is dus de eerste zending van de drukkerij helemaal uitverkocht. Als het goed is komt ongeveer 9 februari de nieuwe exemplaren binnen. Ze zijn gewoon te bestellen en worden verzonden zodra ze binnen zijn. Hier kan je ze vinden: Het complete Handboek voor alle fans van Ruler Quilten

Voor nu Quilty Greets, BABETTE.