Dit keer vertel ik over het ruler of the month abonnement dat ik uitgeef. Maandag 4 juli gaat die verstuurd worden, maar je kan nog mee doen. Wat is dat nou een ruler of the Month? Waarschijnlijk heb je ze weleens voorbij zien komen, de linialen waarlangs je kan machinaal doorquilten. Ze zijn enorm leuk maar vooral handig. Ik heb er zelfs een boek over geschreven ­čśŹ

HOE WERKT HET RULER QUILTEN?

Als je leert machinaal doorquilten is dat best lastig om onder te knie te krijgen voor sommige (ik was er ook zo een ­čśĆ) Het voordeel van de linialen/rulers is, dat je met een speciaal ruler voetje langs de liniaal kan quilten. Op je quiltje komt dan de vorm van de liniaal die je volgt.

LASTIGE VORMEN MAKKELIJK QUILTEN MET RULERS

Er zijn soms ook vormen zoals de clamshell die best lastig zijn om te quilten, dan heb je op zo’n lijn toch weer een hikje er in of zit je weer net naast de lijn. Als je langs een ruler quilt heb je dat probleem dus niet. Om iets speciaals van mijn rulers te maken heb ik het abonnement bedacht. -Iedere maand 1 mooie spannende ruler op je deurmatje laten ploffen

WAT ZIT ER DAN ALLEMAAL BIJ HET RULER OF THE MONTH ABONNEMENT?


-mooi ingepakt als een cadeautje

-een uitgebreide beschrijving erbij

-veel filmpjes van mijn hand met tips en voorbeelden op YouTube of Instagram, gratis beschikbaar.

-een speciale facebook groep waar je vragen kan stellen en elkaars werk kan bekijken

in mijn webshop vertel ik er nog heel veel meer over: https://www.ruletherulers.com/product-categorie/rulers/

Voor nu Quilty Greets, BABETTE.