Quilten? Soms is het leuk om iets te maken/delen wat niemand verwacht, dit keer gewoon een nostalgisch kijkje terug naar mijn jeugd en hoe ik heerlijk bij mijn grootouders kon logeren. Als ik daar naartoe ging, was het altijd voor een paar dagen of een weekje.

Een van de mooie blikken die vroeger in de Soete Inval stonden.
Deze staat nu op mijn kledingkast <3
In deze kist werd vroeger het een en ander koel gehouden. Het staat nu in het
bakkerijmuseum in Hattem. Wel toevallig met mijn aangetrouwde achternaam 😉


HEEFT DIT DAN OOK MET RULER QUILTEN TE MAKEN? JA EEN BEETJE WEL HOOR

Toch heeft dit verhaaltje met ruler quilten te maken 😉 Ik vind het gewoon leuk om met jullie te delen hoe deze mooie ruler haar naam heeft gekregen. Mijn grootouders hadden een banketbakkerij in hartje Apeldoorn, de Soete Inval genaamd. Toen ze met pensioen gingen en een huis van staatsbosbeheer huurden, namen ze 2 paarden, Tessa en Twiggy. Aangezien deze ruler lijkt op een twijgje als die wordt gequilt, deze bijzondere naam. Ikzelf heb nog tegeltjes van de Soete Inval en 2 van de iconische stoeltjes die afgebeeld zijn op het suikerzakje dat je rechtsonder ziet. Allemaal heel lang geleden, maar als heel klein meisje ben ik er zelf in het eggie weleens geweest <3 O ja, ik ben het meisje in de deuropening op de foto, met Tessa of Twiggy.

DE TWIGGY QUILT RULER

De Twiggy ruler is er weer een waar je enorm veel mee kan doen. Zie hier een mooi schema met alle mogelijkheden. Overigens zit er bij elke ruler die je ontvangt een schema als dit in de beschrijving. Handig he?

Oeps vergeet ik jullie bijna te vertellen dat die onderdeel is van het Ruler of the Month abonnement van 2021, die dit jaar herhaald wordt èn als volledig pakket aangeboden zal worden. En aangezien ik mij besef dat er ook mensen zijn die het leuk vinden als de jaren 2019 en 2020 worden herhaald, ga ik ook die in mijn webshop opnieuw toevoegen als abonnement. Op die manier kan je alle onderdelen per jaar rustig sparen. Je krijgt iedere maand de rekening van de desbetreffende ruler en als die voldaan is, zal de ruler worden verstuurd. Alle rulers gaan gepaard met een uitgebreide beschrijving en er zijn een heleboel filmpjes te vinden op YouTube en Instagram.

HET VOORDEEL VAN IEDERE MAAND 1 RULER ONTVANGEN

Het fijne van iedere maand 1 ruler te ontvangen is, dat je zo lekker de tijd hebt om wennen aan iedere ruler en dat je alle rulers om de beurt rustig kan ontdekken.

BIJ DE RULERS VAN 2021 IS DIT DE VOLGORDE VAN VERSTUREN:

Maand 1 de Butterfly ruler

Butterfly

Maand 2 de AlignMe ruler

AlignMe

Maand 3 de FlowerLeaf ruler

FlowerLeaf

Maand 4 de Lilly ruler

Lilly

Maand 5 de CrissCross ruler

CrissCross

Maand 6 de TrumpetFLower

TrumpetFlower

Maand 7 de TillyToo ruler

TillyToo

Maand 8 de GearUp ruler

GearUp

En de 9e maand staat natuurlijk hier al bovenaan 😉 Als je interesse hebt in dit abonnement, dan kan alle informatie hier vinden Ruler of the Month 2021. Heb je interesse in de vorige jaaruitgaven, kan dat natuurlijk ook, alle Rulers, ik moet wel zeggen dat alle variaties van abonnementen nog niet toegevoegd zijn op de site. Gewoonweg omdat ik een heel ander blogje heb geschreven als dat ik eerst van plan was LOL! Als je er interesse in hebt, stuur mij dan even een berichtje, dan kijk ik even wat ik voor je dan doen. Ook wil ik nog bij vermelden dat iedereen zich nu nog kan aanmelden voor de oude prijs, want binnenkort wordt de prijs verhoogd, aangezien de aanschaf van het plexiglas ontzettend gestegen is.

Voor nu Quilty Greets, Babette.